Badrumsrenovering Säter totalentreprenad inom våtrumsarbeten

Drömmer du om ett nytt badrum? Vi kan hjälpa dig att förverkliga drömmen! Snickarna i Säter är experter på badrumsrenovering och flera andra tjänster inom bygg och hantverk. Kontakta oss redan idag så återkommer vi så fort som möjligt.

Med det förmånliga ROT-avdraget så kan vi erbjuda badrumsrenovering i Säter och hela Dalarna till bra pris. Privatpersoner kan dra 30% av arbetskostnaden på renovering, ombyggnad och tillbyggnad upp till 50 000 kronor på utfört arbete. Vi reglerar skatteavdraget åt dig – inget extra pappersarbete för dig.
 

Totalentreprenad gör det enkelt för kunden

Vi utför renoveringar i såväl lägenheter, villor som företagslokaler. Vi genomför renoveringen som en smidig och effektiv totalentreprenad där vi står för samordningen av alla hantverkare – snickare, målare, plattsättare, VVS-ingenjörer elektriker och så vidare. Du behöver bara ha kontakt med oss under arbetet. Hänsyn är ett av våra viktigaste ledord – vi ser till att arbeta på tider för att störa vardagen så lite som möjligt och täcker över och skärmar av för att inget ska skadas under arbetets gång.

Vi har vana från lång erfarenhet i byggbranschen och genomför badrumsrenovering i Säter med omnejd med hög kvalitet.

Full kompetens inom badrumsrenovering

Det är mycket att tänka på inför en badrumsrenovering.  Badrummet är ett krävande rum som behöver ett riktigt bra skydd mot fukt. Det finns en hel del frågor att svara på inför en renovering.

Ska du kakla väggarna eller använda våtrumstapet? Hur ser det ut med ventilationen i badrummet, och vad gäller för försäkringar? Om en skada uppkommer i badrummet kan kostnaderna skena iväg, inte minst om det är en vattenläcka. Slarv med fuktspärren kan bli katastrofalt på lång sikt,  därför rekommenderar vi att anlita ett proffs på badrumsrenovering här i Säter. Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan garantera ett väl utfört arbete!

 Utnyttja ditt ROT-avdrag!

Med ROT-avdrag kan du alltid dra 30% av arbetskostnaden på renovering, ombyggnad och tillbyggnad upp till 50 000kr på utfört arbete av Snickarna i Säter. Materialkostnaden är densamma och när summan 50 000kr är uppnådd löper vanlig taxa. Vi reglerar skatteavdraget åt dig!