Vi bygger & renoverar garage

Har du skaffat ny bil? Räcker inte ditt gamla garage till när familjen växt och kraven på transporter har ökat? Eller är ditt gamla garage slitet och behöver en uppdatering. 

Välkommen till Snickarna i Säter – en kompetent och kundinriktad byggfirma i Säter. Vi kan hjälpa med utbyggnader av olika slag – bland annat carports och garage. Snickarna i Säter har lång erfarenhet och kan bygga ett garage som passar in på tomten och är perfekt för dina behov.
 

Garage Säter – vi har kunskap och erfarenhet

Oavsett om du funderar på ett nytt garage, ett dubbelgarage eller en renovering av ditt gamla garage så kan vi hjälpa dig. Vi är ett lokalt företag med erfarna och kunniga snickare som bygger helt i linje med kundens önskemål. Vi håller till i Säter men utför arbeten över hela Dalarna. Låt oss göra ditt liv som bilförare smidigare och enklare genom att bygga ett garage – till ett bra pris kan vi bygga ett garage där bilen kan stå skyddad från vädrets makter.

Det finns många faktorer som man måste ta in i beräkningen när man ska bygga ett garage. Var på tomten ska det placeras, ska det vara isolerat eller kallgarage, ska det finnas plats för en eller två bilar, hur mycket förvaringsutrymme behövs. Vi är kunniga och kan hjälpa dig med dessa frågor och genomföra projektet hela vägen.
 

ROT-avdraget gäller vid tillbyggnad

Gäller ROT-avdraget för ett nybyggt garage? Ja, men bara om garaget eller carporten byggs ihop med huset. Är det ett fristående garage så omfattas det inte av denna skattelättnad. Tänk på att ett garage nästan alltid kräver bygglov – vi kan hjälpa dig med handlingarna om det behövs.

Intresserad av referenser från byggen av garage eller några andra byggarbeten som vi har utfört? Kontakta oss så ordnar vi det. Vi utför renoveringar, tillbyggnader, nybyggen och det mesta inom bygg. Välkommen att kontakta oss så bygger vi ditt nya garage i Säter.