Kök Säter – vi skapar ditt drömkök

Snickarna i Säter är erfarna hantverkare som har utfört många lyckade köksrenoveringar. Vi kan göra hemmets kanske viktigaste rum till allt du önskar dig. Vi vet vad som krävs av funktion, bekvämlighet och design för att slutresultatet ska motsvara kundernas höga förväntningar.

Intresserad? Välkommen att kontakta oss för referenser eller prisförslag. Telefon 070-696 60 51 eller epost: info@snickarnaisater.se
 

Vi kan renovera kök i en effektiv totalentreprenad

Vi tar hand om hela entreprenaden när vi ska renovera ditt kök. Vi samordnar hela arbetet, sköter tidsplaneringen och har kontakt med andra hantverkare som VVS-ingenjörer och elektriker. När vi har hand om en köksrenovering så kommer allt att flyta på ett tillfredsställande sätt.

Vi har producerat kök i vackra Säter med omnejd i många år och behärskar det mesta. Vi kan göra mindre jobb som att bygga nya köksskåp och genomföra hela köksrenoveringar. Vi är lyhörda för kundernas stora planer när det handlar om kök och slarvar inte med detaljerna – en vinnande kombination.
 

Köksrenovering i Säter med trygghet i fokus

När vi ska renovera ett kök är alltid kundens trygghet i fokus för oss. Du kan alltid kontakta oss under arbetets gång om har några frågor eller önskemål. Det finns alltid en arbetsledare tillgänglig vid behov. Våra medarbetare är behöriga inom konstruktion och vatteninstallation och behärskar alla aspekter av köksrenoveringar.

Genom att renovera ditt kök inom en effektiv totalentreprenad. Rörmokare, plattsättare, elektriker och andra arbetar under vår ledning mot ett gemensamt mål: att skapa ditt drömkök. Du behöver bara ha kontakt med oss under arbetets gång. När vi tar på oss ett uppdrag inom köksrenovering så fullföljer vi alltid våra antaganden till hundra procent. Vi avslutar alltid det vi påbörjar och ser alltid till att hålla överenskomna tider.
 

Bra pris med ROT-avdrag

Glöm inte ROT-avdraget! Vid hushållsnära tjänster så kan du dra av 30 procent på arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor om året.

Vill du veta mer eller få en kostnadsfri offert? Välkommen att kontakta oss på telefon 070-696 60 51 eller e-post: info@snickarnaisater.se. Låt oss bli ditt proffs på kök i Säter.