Nybyggnation & Ombyggnation
i Säter

Funderar du på att bygga nytt eller utföra någon form av ombyggnation? Vi hjälper dig att omvandla dina idéer till verklighet med hög kvalitet och stor hantverksskicklighet.

Villor, radhus, flerfamiljsbostäder eller företagslokaler - vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företagare som behöver hjälp med nybyggnation, om- och tillbyggnad i Säter!

Välkommen att kontakta oss på telefon 070-696 60 51 eller e-post: info@snickarnaisater.se så bokar vi in ett möte för att gå igenom vilka möjligheter och alternativ som finns.

Arkitektritat eller färdighus vid nybyggnation

Om du planerar att bygga nytt så hjälper vi dig att realisera ditt drömhus, oavsett om du har tagit fram en helt egen husmodell tillsammans med en arkitekt eller om du vill bygga en färdig husmodell från en hustillverkare. Vi kan bygga både i lösvirke och modulhus och tar hand om alla steg i byggprocessen.

Vi bygger ofta nya hus i samarbete med Bra Hus och har goda erfarenheter av att arbeta med montering av deras prefabricerade husmodeller. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om de alternativ som finns.

Vi hjälper dig vid ombyggnation

Behöver du bygga om eller bygga till? Vi hjälper dig om du exempelvis behöver mer plats i hemmet i Säter eller om du behöver ändra på din planlösning för att den bättre ska passa familjens eller företagets behov.

Vi ser till att du får lösningar som tar hänsyn till både dina önskemål, byggnadens stil och gällande krav på säkerhet och energieffektivitet.

Bygga altan i Säter

En altan ger en härlig och lättskött yta vid huset som bjuder in till trevlig samvaro utomhus. Vi bygger snygga och hållbara altaner med och utan inglasning. Ta gärna en titt på våra referenser för att se exempel på vad andra kunder har valt att göra.

Sedan den 1 juli 2019 gäller nya och enklare regler för altanbygge som har gjort det lättare för dig som vill bygga altan. Förutsatt att du inte bor i ett område som är klassad som en värdefull kulturmiljö så har du rätt att bygga en altan helt utan bygglov om den uppfyller följande krav: Altanen måste byggas inom 3,6 meter från bostadshuset, får inte vara högre än 1,8 meter och måste placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. Mer om reglerna kan du läsa hos Boverket.

 Utnyttja ditt ROT-avdrag!

Med ROT-avdrag kan du alltid dra 30% av arbetskostnaden på renovering, ombyggnad och tillbyggnad upp till 50 000kr på utfört arbete av Snickarna i Säter. Materialkostnaden är densamma och när summan 50 000 kr är uppnådd löper vanlig taxa. Vi reglerar skatteavdraget åt dig!