Snickare i Säter med omnejd

Välkommen till Snickarna i Säter - din snickare i östra Dalarna! Vi erbjuder ett heltäckande utbud av snickeritjänster till kunder i Säters kommun och även i närliggande kommuner. När du anlitar oss för jobbet så får du tillgång till ett härligt gäng snickare med hög kompetens, både inom nybygge och renoveringar.

Vi tar oss an både små och stora jobb - från en enkel installation av en bänkskiva i köket till att bygga hela hus. Vår målsättning är att du ska känna att du alltid kan vända dig till oss när du behöver få ett snickeriarbete utfört. Vi finns nära dig och kan ofta ta oss an mindre jobb med kort varsel mellan våra större uppdrag.

Vi kan snickeri

När något ska byggas eller renoveras så gäller det att man arbetar noggrant, metodiskt och med rätt material. Våra kunniga snickare vet hur man bygger på ett riktigt sätt, med material som är anpassade till användningsområdet och löser varje utmaning snyggt och prydligt.

Ta gärna en titt på våra sidor om badrumsrenovering och köksrenovering för att se exempel på några fina kök och badrum som vi har byggt åt våra kunder. Invändigt kan vi även erbjuda renovering av enstaka rum, ändring av planlösningar för att bättre passa dina behov samt även totalrenovering om du har behov av att uppdatera hela inredningen i ett rum eller i hela bostaden.


Utvändigt kan våra snickare erbjuda fasadrenovering, bygge av altaner och givetvis om- och tillbyggnad av existerande byggnader. Funderar du på att bygga nytt så kan vi ta hand om hela jobbet och ser till att snickerierna blir snyggt utförda - från resning av stomme till montering av dörr- och fönsterfoder.

Kort sagt så kan vi erbjuda ett heltäckande utbud av snickartjänster!
 

Vi finns på din ort

Du kan anlita oss som snickare på orter som Säter, Borlänge, Falun, Ludvika, Smedjebacken, Fagersta och Hedemora. Vi kommer gärna ut på ett hembesök för att ta en titt på det jobb som du behöver hjälp med och räknar sedan fram en offert.

Då vi finns i ditt närområde har vi goda samarbeten med leverantörer i närheten och kan hålla nere på leveranstider och resor. Vi känner till orterna väl och vet vad som fungerar väl när det kommer till konstruktionslösningar, isolering med mera som är viktiga att tänka på med tanke på Dalarnas ibland bistra vinterklimat. Vi bygger med metoder och material som håller!

ROT-avdrag när du anlitar en snickare

När du anlitar en snickare för att utföra någon form av renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av en existerande byggnad som hör till en privatbostad så har du möjlighet att använda dig av statens ROT-avdrag. Det innebär att du har rätt att dra av 30% av arbetskostnaden, vilket ger dig ett mycket fördelaktigt pris. Varje vuxen i hushållet har rätt att dra av upp till 50 000 kronor per år. Materialkostnader omfattas inte av avdraget.

Vi gör det enkelt för dig genom att vi gör skatteavdraget direkt på fakturan och rapporterar in rätt summa till Skatteverket. Du betalar bara det rabatterade priset och avdraget hittar du sedan i din inkomstdeklaration för året.

Gott om nöjda kunder

Vi har ett stort antal nöjda kunder som vi gärna kan hänvisa till för referenser. Ta gärna en titt på vår referenssida för att se några av våra tidigare uppdrag eller hör av dig så kan vi förmedla kontakter eller skicka fler bilder.

Några projekt som vi är stolta över är bland annat att vi har byggt om lifthuset åt Romme alpin, byggt ett flertal nya hus i samarbete med Bra Hus, renovering av ett flertal tak och fasader i Säter, inglasade altaner och glasverandor, kök, badrum, dörr- och fönsterbyten och mycket mer. Vi gillar verkligen att få jobba med olika typer av projekt och se till att våra kunder får riktigt snygga snickerier i sina bostäder och företagslokaler!

Välkommen att kontakta oss idag om du behöver en snickare i Säter, Hedemora, Fagersta, Borlänge, Falun, Ludvika eller Smedjebacken!