Utbyggnad Säter – välkommen till en professionell entreprenör

Saknar ditt hus i Dalarnas pärla Säter det där lilla extra? Välkommen att kontakta oss – vi är erfarna inom tillbyggnation och utbyggnad av hus. Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för en lyckad tillbyggnation av ett hus. Du bestämmer utformningen – vi utför utbyggnaden.

Kontakta oss redan idag för mer information eller offertförslag. Du kan nå oss på telefon 070-696 60 51 eller epost: info@snickarnaisater.se

Vi utför alla former av tillbyggnation

Uterum, altan, carport, garage, gäststugor, större boyta är några av de tillbyggnationer som vi kan hjälpa dig med. Vår kunniga och rutinerade personal har alla de kompetenser som krävs för en lyckad och värdehöjande utbyggnad på din villa eller ditt fritidshus. Vi har genom åren genomfört stora som små projekt – kontakta oss gärna för referenser på tidigare projekt. Vi utför allt det med känsla för service, effektivitet och yrkeskunskap.

Vi strävar efter att vara ditt första val som byggfirma för att kunna erbjuda en trygg och säker entreprenad. Dina behov kommer först, samtidigt som vi håller koll på nyheter på marknaden och vilka nya trender som kan hjälpa dig som vår kund. Trots det behåller vi det som är själva grunden i vår verksamhet; att bygga och uppföra tillbyggnader, nybyggnationer och renoveringar. Alltid av högsta klass.

Vi tar hand om hela byggprocessen

Oavsett om det handlar om ett stort garage eller mindre tillbyggnad så kan du lita på att vi tar hand om hela processen ända fram till slutförandet. Alla våra medarbetare är utbildade på sina respektive områden, noggranna med detaljerna och säkerhetsmedvetna. Vi är ansvarsförsäkrade och utfärdar kvalitetsgaranti på våra arbeten. Med hjälp av det populära ROT-avdraget kan du dessutom få en tillbyggnation utförd till ett mycket fördelaktigt pris.

Kontakta oss idag!

Välkommen att kontakta oss! Vi kan genomföra en kompetent tillbyggnation eller utbyggnad på ditt hus i Säter. Plus en rad andra kvalitativa bygg- och renoveringstjänster förstås!

Välkommen att kontakta oss på telefon 070-696 60 51 eller e post: info@snickarnaisater.se.