Vi utför din totalrenovering
i Säter

Har du behov av en totalrenovering av en lägenhet, villa eller en företagslokal? Välkommen att anlita oss på Snickarna i Säter!

Kontakta oss på telefon 070-696 60 51 eller e-post: info@snickarnaisater.se för att boka ett möte där vi tar en titt på vilka möjligheter som finns och tar fram en offert på ditt renoveringsprojekt.

Vi tar hand om varje steg i processen

En totalrenovering är ett stort jobb som kräver god planering, att leveranser av material kommer på utsatt tid samt att olika hantverkare synkroniserar sina arbetsuppgifter. Med vår långa erfarenhet av renoveringar ser vi till att all kompetens som behövs finns tillgänglig vid rätt tidpunkt så att arbetet flyter på utan onödiga stopp.

Vi har tillgång till hantverkare i alla yrkesgrupper som kan behövas för en totalrenovering  - från snickare och målare till elektriker och rörmokare. Vi tar fullständigt ansvar för hela projektet från planering till slutbesiktning och arbetar givetvis enligt respektive branschstandard. Allt för att du ska få en byggnad som är proffsigt bygg och lever upp till de höga krav som ställs av exempelvis försäkringsbolag och myndigheter gällande säkerhet och att byggnaden blir energieffektiv.
 

Renovering istället för nybygge

En renovering av ett existerande hus lönar sig ofta gentemot att bygga nytt. Många byggnader av äldre årgång har en väldigt bra grundstomme. Då är det absolut värt att lägga lite tid och energi på att förnya ytskikten och kanske byta ut elkopplingar och VVS för att de ska leva upp till dagens standard.

Om du har hittat ditt drömobjekt eller om du känner att din nuvarande bostad eller företagslokal behöver ett rejält lyft så är vi rätt man för jobbet. Vi kan förverkliga dina drömmar om ett hem, ett kontor eller kanske en butikslokal som känns sprillans ny.

Att renovera istället för att riva och bygga nytt är resurssmart och med smart planering och rätt val av material kan man helt förvandla en byggnad så att den passar ens personliga smak.

Oavsett om du vill återställa ett traditionellt timmerhus i gammal stil eller om du vill helrenovera en lägenhet i modern stil så är vi företaget för jobbet. Vi har all den kompetens som krävs och ser till att processen blir enkel för dig.

 Utnyttja ditt ROT-avdrag!

Med ROT-avdrag kan du alltid dra 30% av arbetskostnaden på renovering, ombyggnad och tillbyggnad upp till 50 000kr på utfört arbete av Snickarna i Säter. Materialkostnaden är densamma och när summan 50 000kr är uppnådd löper vanlig taxa. Vi reglerar skatteavdraget åt dig!